Din lokalbank på Nyhavna

Vi i Oppdalsbanken gir deg nær og personlig rådgivning – og hjelper deg med å realisere dine drømmer og planer. Vi er DIN lokalbank på Nyhavna.

I nye moderne lokaler – i det som er spådd å bli Trondheims svar på Sørenga – der finner du oss. Hele området er i en støpeskje, og vil i årene som kommer transformeres fra industri og havn til en attraktiv og bærekraftig sentrumsbydel ved sjøen. Vi skal være en del av denne utviklingen, og vi skal være din lokalbank i et spennende og nytt sentrumsområde.

For oss er hver enkelt kunde viktig. Hos oss får du nær og personlig veiledning. Du slipper å møte en tilfeldig person i telefon. Hos oss får du en kunderådgiver som vil gjøre sitt ytterste for å bli kjent med akkurat deg.

Vi er lokalbanken som tilbyr god personlig rådgivning i tillegg til gode digitale løsninger.

Trenger du råd og veiledning i forbindelse med kjøp av bolig? Lurer du på hvor det kan være lurt å plassere pengene dine i fond, eller trenger du hjelp i forbindelse med forsikring?

Hos oss får du som privatkunde hjelp til alt innenfor lån, forsikring og sparing/plassering.

 

Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.

Vi skal være en bank du kan stole på – både i dag og i framtiden!

OSS BRY OSS!

Hopp rett ned til innholdet