Stolt av bygda vi bor i

Vi i Oppdalsbanken ser det som en viktig oppgave å støtte lokale utøvere, lag og foreninger.

Både gjennom gavetildelingen vår – og generell sponsing ­– ønsker vi å gi tilbake til det flotte oppdalssamfunnet vi er en del av.

170 kroner i timen, 4.080 kroner i døgnet, 365 dager i året – det er det vi bidrar med til bygda vi er så stolte av å bo i.

Nå kan du søke om gavemidler fra Oppdalsbanken. Husk søknadsfristen 31. august.

Å bygge et samfunn er et lagarbeid, og vi i Oppdalsbanken er klinkende klar på vårt ansvar som lokalbank. Vi ser det som en viktig oppgave å støtte lokale lag og foreninger, og vi vil fortsette å være en aktiv medspiller for vekst og utvikling for alle som bor i Oppdal.

Vi synes det er viktig at vi bidrar til at lokale lag og foreninger får inspirasjon og drahjelp til å gjennomføre den viktige innsatsen som legges ned i bygda vår.

 

Har du og ditt lag eller forening et prosjekt dere trenger litt ekstra støtte til?

Søk om gavemidler HER

 

I Oppdal finnes det aktiviteter for alle og enhver. Enten om du er interessert i å gå på topptur, klatre, drive med pistolskyting eller om du heller foretrekker å traktere et trekkspill. Det er nettopp denne bredden av tilbud som gjør Oppdal til det aktive og inkluderende lokalsamfunnet som det er.

Nå er det på nytt mulig å søke om gavemidler fra oss. Har du eller ditt lag/forening et prosjekt dere jobber med, hvor dere trenger litt ekstra kapital og drahjelp?

Gavetildeling

  • Hvert år gir vi i Oppdalsbanken en del av vårt overskudd som gaver til allmennyttige formål.
  • De siste syv årene har vi gitt over 11 millioner kroner til lokale lag og foreninger.
  • Vi synes det er viktig å gi tilbake til bygda vi bor i. Har du og ditt lag eller forening et prosjekt dere trenger litt ekstra midler til? Da kan dere søke om å bli en av de heldige som blir tildelt gavemidler fra oss.
  • Søknadsfristen er 31. januar.

 

Hopp rett ned til innholdet