Oppdalsmuseet

Logo Oppdalstræffet

24. juni 2023

Next

Ta turen og opplev nye og gamle entusiastkjøretøy i flotte omgivelser.

 

Oppdalstræffet arrangeres for femte gang 24. juni 2023. Dette er et samarbeid mellom Amcar Oppdal og Oppdalsbanken.

Vi har valgt Oppdalsmuseet som ligger i naturskjønne omgivelser like ved sentrum. Med et stort antall tømmerhus fremstår området som et unikt miljø fra slutten av 1500-tallet og fram mot midten av 1900-tallet.

På museumsområdet finnes ulike bygninger: våningshus, fjøs, stabbur, kvernhus, smie, jaktbu, seter, telefonsentral, skiverksted mm. I tillegg finnes en stor samling gjenstander og redskaper som hørte naturlig med i det daglige virke.

Museet inneholder også flere spesielle samlinger/utstillinger som bør sees. Blant annet kan nevnes håndtverksutstilling, skiutstilling, skolemuseum, telemuseum, tekstilutstilling og sykehjemutstilling.

Åpent 10.00-15.00

Kl 15.00 arrangeres felles cruising for utstillere

Gratis inngang for publikum og utstillere.

Utstilling:
Åpent for alle veteran- og entusiastkjøretøy.

Vi vil i år organisere enda bedre for å få plass til flere biler. Vi har tilgang til store grøntområder på museet og utstillere vil bli spredt rundt om over hele området. De som ønsker å stå sammen bør derfor kjøre inn sammen. Det forventes å bli fullt, så det er «førstemann til mølla» prinsippet.

Vi har i år publikum som jury og det blir premiering av Amcar, Annacar og MC/2-hjuling.

Innslepp for utstillere fra kl 09.00

Servering:
Det vil bli salg av kaffe, kaker mm. Salg av grillmat planlegges også om været tillater det og bakken ikke blir for tørr. Det vil også være tilgang til sitteplasser innendørs i Hoksengstuggu, Skjørstadstuggu og Vikalåven om været ikke skulle bli som bestilt.

Felles Cruising:
Kl 15.00 blir det arrangert felles cruising – mer info kommer på treffets Facebook-side – følg med der.

Shopping:
Om noen i reisefølget skulle ønske å ta en tur til kjøpesenter og handlegater ligger dette i gåavstand fra Oppdalsmuseet.

Arrangør:

OPPDAL