Trygt og godt med lokal bank

Next

– Oppdalsbanken gir oss en trygghet i det at de er så nære og kjenner bygda. Du får et helt annet forhold til banken din da, sier Erling Ween Bøe og Ingrid Håker.

I sommer tok Erling Ween Bøe og Ingrid Håker over hjemgården til Erling på Båggåstranda i Oppdal. Nå er de i full gang med å renovere eneboligen slik at de forhåpentligvis kan flytte inn til sommeren.

Eika Pluss passer perfekt til småbarnsfamilier som er i etableringsfasen og har et behov for å kunne føle seg trygge. Enten du er i etableringsfasen, har stiftet familie eller har kommet et stykke videre i livet gir Eika Pluss deg grunnpakken med de beste og mest relevante forsikringene for deg.

Alltid vært kunder

Både Erling og Ingrid har alltid vært kunder i Oppdalsbanken, og det er nærheten og muligheten til å få god og nær rådgivning som gjør at de verdsetter banken såpass høyt som de gjør.

– Vi har et veldig godt forhold til banken. Vi har bestandig vært kunder, og vi får alltid god hjelp og rådgivning når vi trenger det.  De har gode avtaler og tjenester med både mulighetene for finansiering og forsikringsavtaler. Å ha en lokal bank som Oppdalsbanken er både godt og trygt. Det er i tillegg lettvint at banken er i nærhet. Det går an å ta en telefon og få gode svar og gode råd, sier de.

Nå venter en hektisk vinter med oppussing og planlegging før de flytter inn i sitt nye hjem.

– Vi fikk det plutselig litt travelt her i sommer, sier Erling med et smil om munnen.

– Vi har også rundt 120 vinterfôra pelssau. Planen er å drive gården ved siden av våre vanlige jobber, forteller de.

Drive gård ved siden av jobb

– Foreldrene mine og oss ble enige om at vi skulle ta over gården allerede denne sommeren, og da heiv Oppdalsbanken seg rundt og hjalp oss med finansiering. Vi la inn forespørsel til andre banker, men Oppdalsbanken var desidert raskest med å respondere, forteller Ingrid og Erling med lille Erika på armen.

Vi står like utenfor det som skal bli deres nye hjem. Her har de både et nylig renovert fjøs, et tilhørende stabbur, garasje, et redskapshus og to seterbuer i fjellet som tilhører småbruket.

Etter noen år i Trondheim hvor de begge studerte og jobbet, ble hjemlengselen for stor og de bakket sammen sakene sine og flyttet hjem.

– Jeg har alltid hatt et ønske om å komme hjem. Vi jobber begge som lærere og har mange venner som også har flyttet hjem. Oppdal er et perfekt sted å bo med nærheten til naturen og de fine folkene som bor her, sier de.

Vi i Oppdalsbanken vil at det skal være så enkelt som mulig for deg å være trygg. Derfor har vi satt sammen en forsikringspakke som dekker dine grunnleggende behov for trygghet.

Alt du trenger i en pakke

Vi vil at det skal være så enkelt som mulig for deg å være trygg. Derfor har vi satt sammen en forsikringspakke som dekker dine grunnleggende behov for trygghet.

Eika pluss inneholder

  • Innbo Pluss
  • Reise Pluss
  • Helseforsikring
  • Verdigjenstandforsikring
  • Onlineforsikring
  • Ulykkesforsikring

Med flere forsikringer i en og samme pakke sikrer du deg og ditt dersom uhellet skulle være ute.

Eika Pluss gir deg blant annet vår beste innboforsikring med ubegrenset forsikringssum og forsikring av uspesifiserte verdigjenstander med inntil 30 000 kroner.

Trygghet uansett hvor du er i livet

Uansett om du er nyetablert, har stiftet familie eller har kommet litt lengre i livet vil Eika Pluss dekke dine grunnleggende forsikringsbehov. Har du barn er barna inkludert i dine forsikringer inntil fylte 20 år, med unntak av helseforsikringen.

Følger ditt livsløp

Eika Pluss følger deg og ditt livsløp. Du slipper å følge med på forsikringssummer etter hvert som familien vokser eller verdiene i hjemmet ditt øker. Du trenger faktisk ikke å oppdatere forsikringssummen for innboet ditt ettersom innboforsikringen i Eika Pluss-pakken gir deg ubegrenset forsikringssum.

Godt sikret – hjemme, borte og på nett

Visste du at reiseforsikringen din gjelder med en gang du går ut døren hjemme? Og at helseforsikringen får deg kjapt til behandling uten lange ventetider?

Det er ingen grunn til bekymring om uhellet skulle være ute – hverken hjemme eller på tur. Ulykkesforsikring gir deg økonomisk trygghet dersom du skulle bli utsatt for en ulykke.

I tillegg gir Eika Pluss deg en sikrere hverdag på nett med onlineforsikring som reduserer risikoen ved nettkriminalitet som netthandel, nettmobbing og dataangrep.

 

KONTAKT OSS