De har betydd alt

Oppdalsbanken har vært helt avgjørende for at Oppdal curlingklubb har kunnet være med å kjempe i toppsjiktet både nasjonalt og internasjonalt, mener sponsoransvarlig i klubben, Stein Mellemseter.

Oppdal curlingklubb er Norges eldste curlingklubb (stiftet 1954), og har med årene også vokst til å bli landets største. Med rundt 250 medlemmer i alderen 8 til 80 år, omfavner klubben et bredt spekter av Oppdals befolkning. I løpet av de siste årene har klubben fått gaver og sponsorbeløp for over en million kroner fra Oppdalsbanken.

– Dette er veldig kjærkomne midler for oss. Vi mottar verken kommunal eller offentlig støtte for drift og vedlikehold av anlegget, og vi er derfor helt avhengige av gode støttespillere. Noe Oppdalsbanken har vært for oss i mange år, forteller Mellemseter.

Hevder seg internasjonalt

Curlingklubben har brukt pengene de har fått tildelt av banken til både utvikling, drift og vedlikehold av anlegget samt fokusert mye på sportslig utvikling av klubben.

– Oppdal curlingklubb har hevdet seg høyt både nasjonalt og internasjonalt i mange år. Oppdalsbanken og den støtten de har gitt oss, har vært helt avgjørende for at vi har fått dette til. Det hadde rett og slett ikke gått uten dem, mener Mellemseter.

Curlinganlegget i Oppdal har de siste årene både blitt bygd på og blitt oppgradert til å være i henhold til dagens krav.

– Jeg tror det lokale eierskapet også har vært avgjørende for at banken har kunnet støtte oss med så mye som de har gjort gjennom årene. Vi er veldig takknemlig for at vi har en lokal bank som tør satse på lokale lag og foreninger, sier Mellemseter.

Hopp rett ned til innholdet