Oss bry oss

– For oss er det viktig å være tilgjengelig og tilstede i lokalmiljøet. Mange av våre kunder rammes av situasjonen med koronaviruset, noe som byr på flere utfordringer. Vi som bank tar vår samfunnsoppgave på alvor og ønsker å hjelpe til så godt vi kan, sier banksjef Gro Furunes Skårsmoen.

Hele landet er i en unntakstilstand etter at koronaviruset har bredd om seg. For mange er det en usikker økonomisk framtid som venter.

Er du bedriftseier og er urolig for din bedrift, eller er du privatkunde og er urolig for hva som skjer framover med tanke på din økonomi? Vi oppfordrer alle våre kunder som blir berørt om å ta kontakt.

– I denne vanskelige situasjonen vi alle er midt i, ønsker vi å forsikre dere som kunder at vi vil forsøke så godt vi kan å bidra som en solid og personlig finansiell partner. Vi tar samfunnsoppgaven vår på alvor. Koronaviruset har spredt seg raskt, og det påvirker mange av kundene våre, sier banksjefen.

Oppdalsbanken har som et ledd i å begrense videre smitte valgt å stenge banken for besøk fra og med fredag 13. mars.

– Banken er fortsatt i drift som normalt, men våre medarbeidere er spredd på hjemmekontor og adskilte kontor i bankbygget. Dersom du eller din bedrift rammes av denne situasjonen så ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan se på mulige løsninger i en vanskelig situasjon, sier Furunes Skårsmoen.

Det meste kan løses enten over telefon eller gjennom digitale kanaler.

– Derfor vil vi be dere om å ta kontakt med oss på 72 40 40 40 eller via post@oppdalsbanken.no. Alternativt kan meldinger i mobilbank/nettbank benyttes for å få hjelp med dine spørsmål. Det er mye vi kan hjelpe til med som ikke krever at du i denne perioden kommer innom banken, forklarer Furunes Skårsmoen.

Hopp rett ned til innholdet