Stått oss bi gjennom tykt og tynt

– Oppdalsbanken har stått ved oss helt siden starten og fulgt oss gjennom en nokså trang oppvekst. Vi hadde nok ikke nådd så langt som vi har gjort uten hjelpen fra Oppdalsbanken, sier Tom Erik Norheim. i Norheim Natursten.

Siden starten i 2004 har Norheim Natursten i Oppdal vokst seg til å bli landsledende når det kommer til skifertak, og med en arbeidsstokk på rundt 65 personer ser alt ut til at veksten skal fortsette in tiden fremover.

– Vi har bygd oss sakte men sikkert opp til her vi står i dag. Nå har vi også bygd oss nye lokaler, ansetter flere folk og har nok å henge fingrene i, sier Tom Erik Norheim, gründer og prosjektleder i Norheim Natursten AS.

 

Norheim Natursten AS holder til daglig på med både store og små prosjekter. Alt fra store fasader i stein og skifer, til mindre hytter og skifertak. Kort fortalt er de eksperter på alt som har med naturstein å gjøre.

Stor aktør nasjonalt

– Vi har opp gjennom årene fått flere større kunder både statlig og kommunalt.  Vi har en avtale med Bane Nor hvor vi har ansvaret for alle jernbanestasjonen i hele landet. Det utgjør en ganske stor ordrererserve for oss. Ellers har vi mange kirker, blant annet domkirken i Kristiansand og domkirken i Stavanger, forteller Tom Erik.

Både Tom Erik og daglig leder Therese Norheim er klar på at Oppdalsbanken har betydd mye for bedriftens vekst gjennom årene som har gått.

– De har jo vært med siden vi var små. Banken fulgt oss i tykt og tynt – og hatt tro på oss. De har gitt oss veldig god hjelp. Vi har alltid vært totalkunde hos Oppdalsbanken, både privat og som bedrift, sier Therese.

Av andre større prosjekter som Norheim Nartursten har vært innblandet i, kan vi nevne Britannia i Trondheim, et nytt bygg til Aker Soulution i tillegg til at de har flere prosjekter for Forsvarsbgg.

– Vi er representert i hele landet, sier Tom Erik.

– Det betyr mye for lokalsamfunn å ha en bank som Oppdalsbanken. Det å ha en lokalt forankret bank som kjenner folket og som ser utviklingen. Ting kan skje fort, og det kan komme et behov for hjelp raskt. Akkurat det betyr mye for oss. Det betyr mye å ha faste kontaktpunkt. Kort behandlingsvei og rask beslutningstid, sier Therese.

– Vi er også veldig stolt over alt vi har vært med på i sentrum. Vi overleverte blant annet skiferhotell i 2010. Du kan jo si at vi har hatt en finger med i stort sett alt utenom E6. Det meste i sentrum er Norheim naturstein, sier Tom Erik med et smil.

Hopp rett ned til innholdet