Tett og god oppfølging

Da Stein Magnus og Julia skulle selge huset sitt, falt valget på Aktiv Oppdal som megler. Det angrer de ikke ett sekund på.

– Vi er kjempefornøyd med oppfølgingen vi fikk under hele prosessen egentlig. Alt fra hva vi skulle gjøre, hvor vi sto i prosessen og til de ulike tingene vi måtte være oppmerksomme på. Aktiv Oppdal hjalp oss gjennom alt fra A til Å, sier Stein Magnus.

Han sitter sammen med samboeren Julia og deres nyfødte datter. Begge er skjønt enige om at valget av megler var helt rett for dem.

– Vi kunne spørre om alt. Det var ikke noe som het dumme spørsmål. Vi hadde full kontroll på hele salget, takket være Aktiv, sier Julia.

– Valget falt på Aktiv etter at vi hadde hatt dialog med tre eiendomsmeglere. Både pris og den gode service og kontakten vi fikk hos Aktiv gjorde at vi valgte dem, sier Stein Magnus.

 

Vi kunne ikke bedd om bedre oppfølging. Både når det kommer til salg og kjøp av bolig.

– Vi hos Aktiv vet at boligkunder er forskjellige. Folk har ulike forutsetninger, behov, planer og drømmer. Noen skal kjøpe bolig, mens andre skal selge. Uansett plan eller drøm, er vårt mål at du gjennom god rådgivning og personlig oppfølging skal loses trygt gjennom hele prosessen, og komme seirende ut, sier eiendomsmegler og daglig leder hos Aktiv Oppdal, Olav Granheim.

– Vi tror på at fornøyde kunder gir gode resultater. Derfor gjør vi alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Lykkes du, lykkes vi, fortsetter han.

For den lille familien på tre ble det også slik at de kjøpte sin nye bolig gjennom Aktiv. Også her har de kun lovord om kontakten med Aktiv Oppdal.

– Vi er strålende fornøyd med alt egentlig, sier Stein Magnus.

 

Et hjem er mer enn vegger og tak, og alle fortjener et godt hjem. Hos Aktiv Oppdal brenner vi for at du skal lykkes.

Enten du skal selge eller kjøpe bolig, ønsker verdivurdering, trenger hjelp til utleievirksomhet, prosjekt- eller næringsmegling har Aktiv Eiendomsmegling kompetansen du trenger.

Ta kontakt i dag

Hopp rett ned til innholdet